Návrh a výstavba krajiny svätyne

Návrh a výstavba krajiny svätyne



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Umelci všetkých médií majú jeden projekt, ktorý im pripomína, prečo sú nadšení pre to, čo robia. Tento vážený kancelársky komplex, ktorý je domovom dlhého zoznamu významných spoločností Fortune, má množstvo zariadení, vďaka ktorým budú nájomníci spokojní a produktívni počas celého pobytu. Okrem luxusného interiéru je prostredie súkromného parku obklopené sviežou zeleňou a zachovaným lesom, čo je v priebehu rokov cieľavedomé poslanie tímu. V Sanctuary Parku, ktoré pokrýva hektáre majstrovsky plánovanej zástavby, sa nachádza relaxačné jazero napájané prameňmi, rotujúce potravinové vozíky, špecializované zariadenia na cvičenie, súkromná kyvadlová doprava pre nájomníkov a samozrejme aj spoločné ihrisko pre softbalový tím.

Obsah:
  • Tropická svätyňa Pia
  • Hľadám svätyňu #sflasanctuary
  • Sanctuary Garden
  • The Sanctuary House / Feldman Architecture
  • V Humboldt Urban Garden Sanctuary prebieha výstavba
  • SLNEČNÉ SANKTUÁRIUM
  • Projektovanie vtáčej rezervácie | DRUHÁ ČASŤ: Usporiadanie, mikroklíma výsadby a murivo | Darien, CT
  • Great Falls Backyard Sanctuary
  • Outer Sanctuary Landscapes Inc
POZRITE SI SÚVISIACE VIDEO: Sanctuary Garden Design

Tropická svätyňa Pia

Tento projekt, dokončený v roku , integroval bazén a vonkajšiu kuchyňu do nakloneného pozemku pri zachovaní prirodzeného pocitu krajiny okolo domu. Hlavným zameraním návrhu bolo vytvoriť útočisko pre rodinné stretnutia a zároveň integrovať komplexné priestory s domom, miestom a výhľadom na hory. Pôvodná lokalita pozostávala z viacposchodového domu na svahovitom mieste s výhľadom na hory z hlavnej úrovne, plus veľkej prepojenej terasy a spodnej terasy s výhľadom z nižších poschodí domu.

Terénne úpravy boli prevažne trávnaté s niekoľkými minimálnymi záhonmi okolo domu. Projekt si vyžadoval vývoj krajinných riešení na integráciu domu s viacerými vonkajšími plochami do nakloneného pozemku s obavami o súkromie, stavebnými obmedzeniami a štrukturálnymi problémami.

Dokončený priestor potreboval na úspešné vytvorenie svätyne, ktorá rodine umožnila vychutnať si priestor v súlade s pozemkom okolo domu.

Zahrnuté bolo aj umiestnenie bazéna a vírivky pre najlepšiu dynamiku miesta v prúdových vzorcoch, interakcia s inými vonkajšími priestormi, odvodnenie a výhľady, kompletný plán vodného hospodárstva na mieste pre trvalo udržateľné hospodárenie s vodou, vodné prvky v kritických pohľadoch, kompletná vonkajšia kuchyňa a umiestnenie. zelená, bazén a kúpele so špičkovými plne integrovanými ovládacími prvkami a plán osvetlenia s prispôsobiteľnými zónami osvetlenia. Konečné miesto úspešne vytvorilo útočisko vonkajších priestorov, z ktorých každý bol navrhnutý tak, aby umožnil rodine interakciu v týchto priestoroch.

Vzory prúdenia a vzdialenosti medzi priestormi boli starostlivo vyvinuté, aby umožnili najlepší celkový zážitok. Kultivovaná krajina bola integrovaná s pôvodnou krajinou prostredníctvom návrhu a inštalácie pôvodnej rastlinnej hranice, ktorá sa postupne mení na kultivovanejší rastlinný materiál, keď sa blížite k domu.

Posledný priestor je potešením zažiť s výhľadom na hory a viacerými vonkajšími miestnosťami na zábavu. Komerčné Obytné. Svätyňa Tiga. Viac Obytné. Pozrite si ďalšie projekty. Ďakujeme, že ste kontaktovali TLC Gardens! Meníme meno!


Hľadám svätyňu #sflasanctuary

Klient chcel rozprávkové a štýlové záhradné prostredie vhodné na zábavu a hru. Vstup do domu bol prerobený s novými schodíkmi a nadrozmernými obdĺžnikovými dlažbami, ako aj s mäkkou textúrou, výsadbou odolnou voči suchu. Existujúci bazén bol prestavaný s novou šmykľavkou a obklopený novou dlažbou, vyvýšenou terasou a umelým trávnikom. Pri výsadbe a materiáloch sme použili jednoduchú a čistú farebnú paletu bielej, šedej a zelenej. Zadný dvor je zalesnený, tienistý a zelený a Budha získal svoje nové miesto medzi existujúcimi stromami a novými prízemnými krytmi.

Sanctuary Cove Refresh. < Zobraziť projekt Po začatí výstavby budete mať na mieste aj supervízora, ktorý bude vaším každodenným kontaktom.

Sanctuary Garden

Sme radi, že tu v St. George môžeme inštalovať osvetlenie po celý rok. Zatiaľ čo v iných častiach Utahu je zem zamrznutá, St. George je dostatočne teplý na to, aby sme sa dostali do zeme a zahrabali drôty pre naše osvetľovacie systémy. Energia a krajina, ktorú St. George predstavuje, je taká odlišná od ostatných častí Utahu. Umožňuje našim dizajnérom byť kreatívnymi a svetelnými vlastnosťami zodpovedným a harmonickým spôsobom, ktorý je v súlade s kultúrou, ktorú tieto púštne domy predstavujú. Tento blog poukazuje na jeden z našich obľúbených projektov osvetlenia, ktoré sme urobili v St. Úžasná púštna krajina a architektúra, ktorú táto nehnuteľnosť prezentovala, nám uľahčili prácu. Tu sú 4 spôsoby, ako sme priniesli svetlo do tohto púštneho domu v St. Na púštnej krajine je niečo zvláštne, vďaka čomu je také veľkolepé osvetliť.

The Sanctuary House / Feldman Architecture

Vzrastlé stromy, problémy s vodou a zastarané terénne úpravy boli problémy, ktoré odštartovali tento projekt. Naše hlavné plánovanie sa uberalo niekoľkými rôznymi smermi, ktoré začali tým, že sme konfrontovali predzáhradku, ktorá nemala žiadnu štruktúru, extrémne malé zábavné priestory a stojatú vodu okolo celého 2. Dizajnové práce začali riešením problémov s vodou, pričom sme pamätali na stovky dospelých dubov. , Hickory a javory na pozemku. Extrémna starostlivosť bola venovaná ochrane stromov, ktorá zahŕňala také opatrenia ako ochranné oplotenie, ťažké stavebné mulčovanie, prerezávanie koreňov, smerové vŕtanie vzduchom, ručné kopanie v prípade potreby a iné prostriedky na zabezpečenie, aby stromy neboli poškodené. Smerovanie, presúvanie a skladovanie vody cez 2.

Miestnosti sú usporiadané okolo záhrad a nádvorí v tomto obydlí v severnej Kalifornii, ktoré Feldman Architecture vyzdvihla nad zem, aby ochránila korene stromov.

V Humboldt Urban Garden Sanctuary prebieha výstavba

Majitelia tohto nového 1, sq. Tri úzke poschodia sú naskladané na základnom pôdoryse 16 x 38, aby sa efektívne využil svahovitý pozemok a aby sa všetky obytné miestnosti prepojili s výhľadom a prirodzeným denným svetlom každého slnečného smeru. Jednoduché strešné tvary so širokými presahmi poskytujú letné tienenie a dlhodobú ochranu dreveného obkladu a zároveň slúžia na uzemnenie budovy ako široký uzáver. Všetky povrchy z prírodného dreva - na mieru vyrobené skrinky z borovice východnej bielej, umývadlá a police, podlahy, okná a dvere opláštenie, bežecké obloženie, schodiskové stupne a stúpačky, ako aj dosky z borovice Heart Pine sú ošetrené ekologicky neškodným polymerizovaným tungovým olejom a bez uretánov na báze oleja. Táto chata reagovala na programové požiadavky našich klientov v rámci obmedzeného rozpočtu na výstavbu, spĺňala energetickú účinnosť ciele a je zábavným a príjemným, meditatívnym a kreatívnym „útočiskom“ pre majiteľa a jeho hostí.

SLNEČNÉ SANKTUÁRIUM

Vedenie mesta na stretnutí predstavilo predbežný návrh projektu. Billy Kobin, reportér 14. mája, Kettelkamp odhalil možný dizajn svätyne, ktorá je južne od Segal Visitors Center. Návrh zahŕňa nové bezbariérové ​​vyhliadkové plochy, odsadené otvorené plochy, kde môže rásť vegetácia, a oplotenie okolo svätyne. Návrh zahŕňa aj priestor pre informačnú tabuľu, ale Kettelkamp povedal, že zatiaľ nie sú k dispozícii finančné prostriedky, aby sa to stalo realitou. Levine povedal, že reštaurátorské práce sa začnú na jeseň.

Moir Landscape Architecture bola poverená spoločnosťou Urban Growth NSW Development Corporation, aby poskytla krajinný dizajn od konceptu až po koniec.

Projektovanie vtáčej rezervácie | DRUHÁ ČASŤ: Usporiadanie, mikroklíma výsadby a murivo | Darien, CT

Tento projekt, dokončený v roku , integroval bazén a vonkajšiu kuchyňu do nakloneného pozemku pri zachovaní prirodzeného pocitu krajiny okolo domu. Hlavným zameraním návrhu bolo vytvoriť útočisko pre rodinné stretnutia a zároveň integrovať komplexné priestory s domom, miestom a výhľadom na hory. Pôvodná lokalita pozostávala z viacposchodového domu na svahovitom mieste s výhľadom na hory z hlavnej úrovne, plus veľkej prepojenej terasy a spodnej terasy s výhľadom z nižších poschodí domu. Terénne úpravy boli prevažne trávnaté s niekoľkými minimálnymi záhonmi okolo domu.

Great Falls Backyard Sanctuary

SÚVISIACE VIDEO: Priestor svätyne ~ Stavebný proces

Lokalita Black Rock zostala nedotknutá až do roku , kedy bol použitý prvý zo série grantov na financovanie vytvorenia vtáčej rezervácie a parku. Druhým cieľom bolo vzdelávať verejnosť o prostredí mokradí prostredníctvom výkladového chodníka a environmentálneho programovania. Súčasťou svätyne je aj dažďová záhrada, motýlia záhrada, lúka v teplom období a biofiltračné bunky na filtrovanie dažďovej vody z priľahlej štvrte. Vzhľadom na to, že lokalita bola kanalizačnou nádržou, existovali obavy z kontaminácie pôdy, najmä ťažkými kovmi, čo by mohlo viesť k biomagnifikácii týchto toxínov v potravinovom reťazci, keďže zámerom bolo slúžiť ako hniezdne a hniezdne prostredie pre sťahovavé vtáky. Nová svätyňa by tiež musela zvládať dažďovú vodu zo susedstva, ktoré sa nachádza na druhej strane ulice, pretože odtok stekal priamo z trávnikov pododdielov do rybníka na mieste, čo spôsobovalo extrémne nahromadenie rias v dôsledku nadmerného používania hnojív. Ďalšou veľkou výzvou bola eradikácia Ailanthus a iných inváznych druhov na lokalite s cieľom vytvoriť novú, pôvodnú vegetáciu.

Form Landscape Architects pracuje na rezidenčných projektoch v Sanctuary Cove už väčšiu časť 7 rokov so súkromným developerom. Najnovšie vybudované práce zahŕňali nový vstupný bod do exkluzívneho pozemku z prístupového bodu, ktorý bol donedávna považovaný predovšetkým za obchodný a komerčný vstupný bod.

Outer Sanctuary Landscapes Inc

Tropické podnebie prináša sezónne silné dažde a striedavé slnečné lúče, ktoré tomuto bohatému ekosystému vdýchnu život. Pia Nesensohn z Rakúska to považovala za dokonalý recept na dlho hľadanú tropickú svätyňu pokoja a vyrovnanosti a na stavbu domu mimo domova bola vybratá svahovitá pôda na brehu rieky s rozlohou 68 ostriežov. Dizajn je v podstate manipuláciou kvádrových tvarov, spojených kontrastnou hrou pevných látok a dutín a rustikálnymi a hladkými textúrami. Pevná a rustikálna je oživená svetlom prenikajúcim cez starostlivo usporiadané dutiny a zmäkčená rozvážnym výberom tropickej vegetácie. Toto je nábrežná rezervácia a vila zaberá zastaviteľnú plochu na vrchole svahu. Konštrukcia je dobre uzemnená opornými stenami a je skôr pevnou budovou.

Výsadba pôvodných druhov má nespočetné množstvo výhod. Jedným z veľkých predajných miest však je, že vytvárajú prirodzený ekosystém, v ktorom môže prekvitať divoká zver. Pôvodné druhy rastlín boli kľúčovým faktorom v projekte v Kentucky, ktorý premenil neposlušné 8 akrové pole na rušnú prériu. Teraz je to certifikovaný biotop voľne žijúcich živočíchov s národným uznaním.